Zalen

De Wimbledon zaal
Voor de intieme party's tot 250 pers is de Wimbledon zaal een sfeervolle plaats voor uw feest of receptie. Daarnaast is hij uitermate geschikt voor uw meeting t.b.v. ontvangst, lunch, borrel en diner. 

Davis Cup zaal
De Davis Cup zaal beschikt over geluidswerende paneelwanden. Hierdoor kan hij worden ingericht in drie compartimenten. Uitstekend geschikt voor workshops en presentaties van 50 tot 300 pers.

Flushing Meadows zaal
Voor feesten van 300 tot 1000 personen is de Flushing Meadows zaal de ideale locatie. De zaal heeft een ballroom uitstraling met bordessen rondom, waardoor een sfeervol uitzicht over de zaal wordt verkregen. De zaal is compleet ingericht met meubilair, sfeerverlichting, wanddecoraties en is daarmee een prachtige ambiance voor elk feest, maar ook bedrijfspresentatie of congres.

Grand Slam evenementenzaal
De Grand Slam evenementenzaal is een 2500m2 grote aangeklede zaal met wand- en plafond draperieën. De zaal beschikt over grote toiletgroepen, bars en keuken, artiestenruimtes en logistieke ingang. Voor evenementen biedt de zaal ruimte aan 2000 mensen. Tot de diverse  evenementen die plaats kunnen vinden behoren: dansfeesten, concerten, politieke/culturele bijeenkomsten, festivals, beurzen en examens.